УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА

Този уебсайт/приложение се управлява от екипа на simpleeby. През целия уебсайт/приложение термините "ние", "нас" и "наш" се отнасят до екипа на simpleeby. simpleeby предоставя този уебсайт/приложение, включително цялата информация, инструменти и услуги, достъпни от този сайт за вас, потребителя, при условие, че приемате всички условия, правила, политики и уведомления, посочени тук.

С посещаването на нашия сайт и/или покупка на нещо от нас, вие се ангажирате с нашата "Услуга" и се съгласявате да бъдете обвързани с последващите условия и правила ("УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА", "Условия"), включително тези допълнителни условия, правила и политики, посочени тук и/или достъпни по връзка. Тези УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА се отнасят за всички потребители на сайта, включително без ограничение потребители, които са браузъри, доставчици, клиенти, търговци и/или сътрудници на съдържанието.

Моля, прочетете внимателно тези УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА, преди да достъпите или използвате нашия уебсайт/приложение. С достъпа или използването на която и да е част от сайта, вие се съгласявате да бъдете обвързани с тези УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА. Ако не се съгласявате с всички условия и правила на този договор, то не може да достъпите уебсайта/приложението или да използвате никакви услуги. Ако тези УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА се считат за оферта, приемането е изрично ограничено до тези УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА.

Всяко ново функционалност или инструмент, добавен към настоящия магазин, също ще подлежи на Условията и условията. Можете да прегледате най-актуалната версия на Условията и условията по всяко време на тази страница. Запазваме си правото да актуализираме, променяме или заместим всяка част от тези Условия и условия чрез публикуване на актуализации и/или промени на нашия уебсайт/приложение. Вашата отговорност е да проверявате тази страница периодично за промени. Вашето продължаващо използване на уебсайта/приложението след публикуването на каквито и да е промени представлява приемане на тези промени.



РАЗДЕЛ 1 -УСЛОВИЯ ЗА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Съгласявайки се с тези Условия и условия, вие не можете да използвате нашите продукти за никаква незаконна или неоторизирана цел, нито да нарушавате никакви закони във вашата юрисдикция (включително, но не само, законите за авторско право).

Не трябва да предавате никакви червеи или вируси или какъвто и да е код от разрушителен характер.

Нарушение или нарушение на някое от условията ще доведе до незабавно прекратяване на вашите услуги.



РАЗДЕЛ 2 –ОБЩИ УСЛОВИЯ

Запазваме си правото да откажем обслужване на когото и да е по всяко време по каквито и да е причини.

Разбирате, че вашият съдържание (без информация за кредитната карта) може да бъде прехвърлено некриптирано и да включва (а) предавания през различни мрежи; и (б) промени, за да се адаптира към техническите изисквания на свързващите мрежи или устройства. Информацията за кредитната карта винаги се криптира по време на трансфер през мрежи.

Съгласявате се да не възпроизвеждате, дубликатирате, копирате, продавате, препродавате или експлоатирате никаква част от Услугата, използването на Услугата или достъпа до Услугата или всяко връзване на уебсайта/приложението, чрез което се предоставя услугата, без изричното писмено съгласие от нас.

Заглавията, използвани в това споразумение, са включени само за удобство и няма да ограничават или по друг начин да засягат тези Условия.



РАЗДЕЛ 3 -ТОЧНОСТ, ПЪЛНОТА И СВОЕВРЕМЕННОСТ НА ИНФОРМАЦИЯТА

Не носим отговорност, ако информацията, предоставена на този сайт, не е точна, пълна или актуална. Материалът на този сайт се предоставя само за обща информация и не бива да се разчита или използва като единствен основание за вземане на решения без консултиране на основни, по-точни, по-пълни или по-времеви източници на информация. Всяко разчитане на материала на този сайт е на ваш собствен риск.

Този сайт може да съдържа определена историческа информация. Историческата информация по своята същност не е актуална и се предоставя само за ваше справяне. Запазваме си правото да променяме съдържанието на този сайт по всяко време, но нямаме задължение да актуализираме никаква информация на нашия сайт. Съгласявате се, че е ваша отговорност да следите промените на нашия сайт.



РАЗДЕЛ 4 -ПРОМЯНИ В УСЛУГАТА И ЦЕНИТЕ

Цените на нашите продукти могат да бъдат променяни без предизвестие.

Запазваме си правото по всяко време да променяме или прекратяваме Услугата (или нейна част или съдържание) без предизвестие по всяко време.

Не носим отговорност пред вас или пред трети лица за всяка промяна, промяна на цената, спиране или прекратяване на Услугата.

 

РАЗДЕЛ 5 -ПРОДУКТИ ИЛИ УСЛУГИ (приложимо, ако е налице)

Определени продукти или услуги може да бъдат достъпни изключително онлайн чрез уебсайта/приложението. Тези продукти или услуги могат да имат ограничени количества и са подложни на връщане или замяна само съгласно нашата Политика за връщане.

Извършили сме всички усилия да покажем възможно най-точно цветовете и изображенията на нашите продукти, които се появяват в магазина. Не можем да гарантираме, че дисплеят на вашия компютър ще покаже вярно всеки цвят.

Запазваме си правото, но не сме задължени, да ограничаваме продажбите на нашите продукти или услуги на всяко лице, географска област или юрисдикция. Можем да упражним това право отделно за всеки случай. Запазваме си правото да ограничим количествата на всички продукти или услуги, които предлагаме. Всички описания на продукти или цените на продуктите са предмет на промяна по всяко време без предизвестие, само по наше усмотрение. Запазваме си правото да прекратим всякакъв продукт по всяко време. Всяка оферта за продукт или услуга, направена на този сайт, е невалидна, където е забранена.

Не гарантираме, че качеството на каквито и да е продукти, услуги, информация или друг материал, закупени или получени от вас, ще отговарят на вашите очаквания или че всякакви грешки в Услугата ще бъдат коригирани.

РАЗДЕЛ 6 - ТОЧНОСТ НА ФАКТУРИРАНЕТО И ИНФОРМАЦИЯТА ЗА СМЕТКАТА

Запазваме си правото да откажем всяка поръчка, която правите при нас. Можем, по наше единствено усмотрение, да ограничим или отменим закупените количества на човек, на домакинство или на поръчка. Тези ограничения могат да включват поръчки, направени от или под един и същ клиентски акаунт, същата кредитна карта и/или поръчки, които използват същия фактурационен и/или адрес за доставка. В случай че направим промяна или отменим поръчка, можем да се опитаме да ви уведомим, като ви изпратим имейл и/или се свържем с вас на фактуриращия адрес/телефонен номер, предоставен в момента на направата на поръчката. Запазваме си правото да ограничаваме или забраняваме поръчки, които, по наше единствено преценка, изглеждат да са направени от дилъри, препродавачи или дистрибутори.

Съгласявате се да предоставите актуална, пълна и точна информация за покупка и сметка за всички закупки, направени в нашия магазин. Съгласявате се незабавно да актуализирате своята сметка и друга информация, включително вашата имейл адрес и номерата на кредитните ви карти и сроковете им на валидност, така че да можем да изпълним вашите транзакции и да се свържем с вас при нужда.

За повече подробности, моля, прегледайте нашата Политика за връщане.



РАЗДЕЛ 7 -ОПЦИОНАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ

Можем да ви предоставим достъп до инструменти на трети лица, над които нито ние, нито имаме контрол или влияние.

Признавате и се съгласявате, че предоставяме достъп до такива инструменти "както са" и "според наличността" без никакви гаранции, представления или условия от всякакъв вид и без каквато и да е подкрепа. Не носим никаква отговорност по какъвто и да е основание, свързано с вашето използване на опционални инструменти от трети лица.

Възможно е също така в бъдеще да предлагаме нови услуги и/или функции чрез уебсайта/приложението (включително пускане на нови инструменти и ресурси). Такива нови функции и/или услуги също са предмет на тези УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА



РАЗДЕЛ 8 -ВРЪЗКИ С ТРЕТИ СТРАНИ

Определено съдържание, продукти и услуги, достъпни чрез нашата услуга, може да включва материали от трети страни.

Връзки с трети страни на този сайт може да ви насочат към уебсайтове на трети страни, които не са свързани с нас. Ние не носим отговорност за проверката или оценката на съдържанието или точността, и ние не гарантираме и няма да носим отговорност или отговорност за материали или уебсайтове на трети страни, или за други материали, продукти или услуги на трети страни.

Ние не носим отговорност за вреда или щети, свързани с покупката или използването на стоки, услуги, ресурси, съдържание или други трансакции, извършени във връзка с уебсайтове на трети страни. Моля, внимателно прегледайте политиките и практиките на третата страна и се уверете, че ги разбирате преди да се ангажирате с всяка трансакция. Жалби, искове, опасения или въпроси относно продуктите на трета страна следва да се отправят към третата страна.



РАЗДЕЛ 9 –КОМЕНТАРИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИ, ОБРАТНА ВРЪЗКА И ДРУГИ ИЗПРАЩАНИЯ

Ако по наше искане изпратите определени конкретни изпращания (например участие в конкурси) или без искане от нас изпратите творчески идеи, предложения, предложения, планове или други материали, независимо дали онлайн, по имейл, по пощата или по друг начин (колективно наречени "коментари"), вие се съгласявате, че можем, по всяко време, без ограничения, да редактираме, копираме, публикуваме, разпространяваме, превеждаме и използваме по друг начин в която и да е среда всички коментари, които ни препращате. Ние не сме и няма да бъдем задължени (1) да запазим коментарите в поверителност; (2) да заплатим компенсация за каквито и да било коментари; или (3) да отговорим на каквито и да било коментари.

Можем, но нямаме задължение, да следим, редактираме или премахваме съдържание, което определяме по наше собствено усмотрение като незаконно, обидно, заплашително, клеветническо, дифаматорско, порнографско, обидно или по друг начин неприемливо или нарушаващо интелектуалната собственост на някоя страна или тези УСЛОВИЯ И УСЛОВИЯ.

Съгласявате се, че вашите коментари няма да нарушат правото на каквато и да било трета страна, включително авторско право, търговска марка, поверителност, личност или друго лично или собствено право. Освен това се съгласявате, че вашите коментари няма да съдържат клеветнически или иначе незаконни, злонамерени или обидни материали, или да съдържат компютърен вирус или друго злонамерено софтуерно приложение, което по някакъв начин може да засегне функционирането на Услугата или на свързания уебсайт/приложение. Не можете да използвате фалшив имейл адрес, да претендирате, че сте някой друг, или по друг начин да ни заблуждавате или трети страни за произхода на всякакви коментари. Вие носите изцяло отговорност за всякакви коментари, които правите и тяхната точност. Ние не поемаме отговорност и не носим отговорност за всякакви коментари, публикувани от вас или от каквато и да било трета страна.



РАЗДЕЛ 10 –ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

Вашето предоставяне на лична информация чрез магазина се урежда от нашата Политика за поверителност.


РАЗДЕЛ 11 –ГРЕШКИ, НЕТОЧНОСТИ И ОПУЩАНИЯ

Понякога може да има информация на нашия сайт или в услугата, която съдържа печатни грешки, неточности или опущения, които могат да се отнасят до описания на продукти, ценообразуване, промоции, оферти, разходи за доставка на продукти, времена за транзит и наличност. Запазваме си правото да коригираме всякакви грешки, неточности или опускания, и да променяме или актуализираме информацията или да анулираме поръчки, ако всяка информация в услугата или на свързания уебсайт/приложение е неточна по всяко време без предизвестие (включително след като сте подали вашата поръчка).

Не носим отговорност за обновяването, изменянето или поясняването на информацията в услугата или на свързания уебсайт/приложение, включително, но не само, информация за ценообразуване, освен ако това е изискано от закона. Нито една определена дата за актуализация или обновяване, приложена в услугата или на свързания уебсайт/приложение, не трябва да се счита за показател, че всичка информация в услугата или на свързания уебсайт/приложение е била модифицирана или обновена.



РАЗДЕЛ 12 -ЗАБРАНЕНИ УПОТРЕБИ

Освен другите забрани, представени в УСЛОВИЯТА И ПРАВИЛАТА, е забранено да използвате сайта или неговото съдържание за следните цели: (a) за всяка незаконна цел; (b) за призоваване на други да извършват или участват в каквито и да е незаконни действия; (c) за нарушаване на каквито и да е международни или български регламенти, правила, закони или местни наредби; (d) за нарушаване или нарушаване на нашите права върху интелектуалната собственост или правата върху интелектуалната собственост на други; (e) за домагане, злоупотреба, обида, вреда, клевета, измама, непочитане, заплаха, дискриминация въз основа на пол, сексуална ориентация, религия, етническа принадлежност, раса, възраст, национално произход или увреждане; (f) за представяне на лъжлива или въвеждаща в заблуждение информация; (g) за качване или предаване на вируси или какъвто и да е друг вид зловреден код, който ще или може да се използва по такъв начин, че ще засегне функционалността или операцията на Услугата или на всякакви свързани уебсайтове/приложения, други уебсайтове или Интернет; (h) за събиране или проследяване на лична информация за други; (i) за спам, риболов, измами, паразитиране, сканиране или скрейпване; (j) за всяка неприлична или неморална цел; или (k) за нарушаване на или обход на защитните функции на Услугата или на всякакви свързани уебсайтове/приложения, други уебсайтове или Интернет. Задържаме си правото да прекратим вашето използване на Услугата или на свързаните уебсайтове/приложения за нарушаване на някоя от забранените цели.

 

РАЗДЕЛ 13 -ОТКАЗ ОТ ГАРАНЦИИ; ОГРАНИЧЕНИЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

Не гарантираме, представяме или осигуряваме, че използването на нашата услуга ще бъде безпроблемно, своевременно, безопасно или безгрешно.

Не гарантираме, че резултатите, които могат да бъдат постигнати от използването на услугата, ще бъдат точни или надеждни.

Съгласявате се, че от време на време можем да премахнем услугата за неопределен период от време или да я анулираме по всяко време, без известие до вас.

Изрично се съгласявате, че вашето използване или неспособност за използване на услугата е на ваш риск. Услугата и всички продукти и услуги, предоставени на вас чрез услугата, се предоставят (освен ако изрично не е заявено от нас) "както са" и "както са налични" за ваше използване, без никакви представления, гаранции или условия от какъвто и да е вид, било те ясни или подразбиращи се, включително всички подразбиращи се гаранции или условия за търговския вид, пригодност за определена цел, издръжливост, заглавие и непрекъснатост.

В никакъв случай ние, нашите директори, служители, работници, филиали, агенти, изпълнители, стажанти, доставчици, доставчици на услуги или лицензодатели не носят отговорност за каквито и да било наранявания, загуби, претенции или каквито и да било преки, косвени, случайни, наказателни, специални или последващи щети от какъвто и да било вид, включително, без ограничение, пропуснати ползи, пропуснати приходи, пропуснати спестявания, загуба на данни, разходи за подмяна или други подобни щети, независимо дали се основават на договор, деликт (включително небрежност), строга отговорност или друго,произтичащи от вашето използване на някоя от услугите или на всякакви продукти, закупени чрез услугата, или за всякакви други искове, свързани по някакъв начин с вашето използване на услугата или на всякакъв продукт, включително, но не само, всякакви грешки или пропуски в съдържанието или всякакви загуби или щети от всякакъв вид, нанесени в резултат на използването на услугата или на всяко съдържание (или продукт), публикувано, предавано или по друг начин достъпно чрез услугата, дори ако сме били информирани за техните възможности. Понеже някои щати или юрисдикции не позволяват изключването или ограничаването на отговорността за последващи или случайни щети, в такива щати или юрисдикции нашата отговорност ще бъде ограничена до максимално допустимата от закона степен.



РАЗДЕЛ 14 –ОТГОВОРНОСТ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНИЕ НА ИЗИСКВАНИЯТА

Вие се съгласявате да обезщетите, защитите и освободите нас и нашите родителски дружества, филиали, партньори, служители, директори, агенти, подизпълнители, лицензодатели, доставчици на услуги, поддоставчици, доставчици, стажанти и служители от всяко искане или искане, включително разумни такси за адвокати, направени от трети лица във връзка със или произтичащи от вашето нарушение на тези УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА или документите, които те включват справка, или вашето нарушение на някакъв закон или права на трета страна.



РАЗДЕЛ 15 –РАЗДЕЛИМОСТ

В случай, че някоя разпоредба на тези УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА се определи като незаконна, недействителна или неизпълнима, такава разпоредба, въпреки това, ще бъде изпълнима в пълна степен, разрешена от приложимото право, а недействителната част ще се счита за разделена от тези УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА; такава определение няма да засегне валидността и изпълнимостта на всяка друга оставаща разпоредба.



РАЗДЕЛ 16 –ТЕРМИНАЦИЯ

Задълженията и отговорностите на страните, придобити преди датата на терминиране, ще останат в сила след терминирането на този договор за всички цели.

Тези УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА са ефективни, освен ако и докато не бъдат терминирани от вас или от нас. Можете да терминирате тези УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА по всяко време, като ни уведомите, че не желаете вече да използвате нашите услуги, или когато престанете да използвате нашия сайт.

Ако по наше собствено преценка се установи, че не спазвате някоя от разпоредбите на тези УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА или имаме съмнение, че не сте ги спазили, можем да терминираме този договор по всяко време без предизвестие и вие ще останете отговорни за всички суми, дължими до и включително датата на терминирането; и/или съответно можем да ви откажем достъп до нашите услуги (или до част от тях).


РАЗДЕЛ 17 –ЦЯЛОТО СПОРАЗУМЕНИЕ

Неспособността на нас да упражним или приложим някое право или разпоредба на тези УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА няма да се счита за отказ от такова право или разпоредба.

Тези УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА и всички политики или работни правила, публикувани от нас на този сайт или във връзка с услугата, представляват цялото споразумение и разбирателство между вас и нас и уреждат вашето използване на услугата, като заменят всички предишни или съвременни споразумения, комуникации и предложения, било те устни или писмени, между вас и нас (включително, но не само, всякакви предишни версии на УСЛОВИЯТА И ПРАВИЛАТА).

Всякакви двусмислия в тълкуването на тези УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА не трябва да се тълкуват против сторящата партия.



РАЗДЕЛ 18 –ЗАКОН, УПРАВЛЯВАЩ ВЛАСТТА

Тези УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА и всички отделни споразумения, чрез които предоставяме нашите услуги, ще бъдат управлявани и тълкувани в съответствие с законите на България.



РАЗДЕЛ 19 -ПРОМЕНИ В УСЛОВИЯТА И ПРАВИЛАТА

 

Можете да прегледате най-актуалната версия на УСЛОВИЯТА И ПРАВИЛАТА по всяко време на тази страница.

Запазваме си правото, по наше собствено преценка, да актуализираме, променяме или заменим каквато и да било част от тези УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА, като публикуваме актуализации и промени на нашия уебсайт/приложение. Вашата отговорност е да проверявате периодично нашия уебсайт/приложение за промени. Вашето продължаващо използване или достъп до нашия уебсайт/приложение или услугата след публикуването на каквито и да било промени на тези УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА се счита за приемане на тези промени.