ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Този уведомителен документ за поверителност на simpleeby ("Компания", "ние", "нас" или "нашите") описва как и защо можем да събираме, съхраняваме, използваме и/или споделяме ("обработваме") вашата информация, когато използвате нашите услуги ("Услуги"), като например когато:

Посещавате нашия уебсайт на com или всеки друг уебсайт на нас, който връзва към този уведомител за поверителност

Участвате с нас по други свързани начини ― включително всякакви продажби, маркетинг или събития

ВЪПРОСИ ИЛИ ЗАБЕЛЕЖКИ?

Чрез прочитането на този уведомител за поверителност ще разберете вашите права за поверителност и възможностите ви за избор. Ако не се съгласявате с нашите политики и практики, моля, не използвайте нашите Услуги.

Тази резюмация предоставя ключови точки от нашия уведомител за поверителност, но можете да научите повече подробности за всяка от тези теми, като използвате нашата таблица съдържание по-долу, за да намерите раздела, който търсите.

КОЯ ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ ОБРАБОТВАМЕ?

Когато посещавате, използвате или навигирате в нашите Услуги, можем да обработваме лична информация в зависимост от начина, по който взаимодействате с simpleeby и Услугите, от изборите, които правите, и от продуктите и функциите, които използвате.

ОБРАБОТВАМЕ ЛИ НЯКАКВА ЧУВСТВИТЕЛНА ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ?

Можем да обработваме чувствителна лична информация, когато е необходимо, с вашето съгласие или както е разрешено по приложимото право.

ПОЛУЧАВАТЕ ЛИ ИНФОРМАЦИЯ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ?

Можем да получаваме информация от публични бази данни, маркетингови партньори, социални медии платформи и други външни източници.

КАК ОБРАБОТВАТЕ МОЯТА ИНФОРМАЦИЯ?

Обработваме вашата информация, за да предоставяме, подобряваме и управляваме нашите Услуги, за да комуникираме с вас, за сигурност и предотвратяване на измама, и за спазване на закона. Можем също да обработваме вашата информация за други цели с вашето съгласие. Обработваме вашата информация само когато имаме валидна законна причина да го направим.

В КОИ СИТУАЦИИ И С КОИ ВИДОВЕ СТРАНИ СПОДЕЛЯМЕ ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ?

Можем да споделяме информация в конкретни ситуации и с определени категории трети страни.

КАК ПАЗИМ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ В БЕЗОПАСНОСТ?

Имаме организационни и технически процеси и процедури, които гарантират защитата на вашата лична информация. Въпреки това, нито една електронна трансмисия през интернет, нито технологията за съхранение на информация не може да бъде гарантирана за 100% сигурност, затова не можем да обещаем или гарантираме, че хакери или други неоторизирани трети страни няма да могат да преодолеят нашата сигурност и неправомерно да събират, достъпват, крадат или променят вашата информация.

КАКВИ СА ВАШИТЕ ПРАВА?

Имате право на достъп до личните данни, които съхраняваме, да ги коригирате и изтриете.

КАК ДА УПРАВЛЯВАМ ПРАВАТА СИ?

Най-лесният начин да упражните правата си е като се свържете с нас. Ще разгледаме и ще действаме върху всяка заявка в съответствие с приложимите закони за защита на данните.