ВРЪЩАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА ПАРИ

Благодарим ви за покупката. Надяваме се, че сте доволни от нея. Въпреки това, ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени от покупката си, можете да я върнете. Моля, прочетете по-долу за повече информация относно нашата политика за връщане.

ВРЪЩАНЕ

За да имате право на възстановяване, трябва да върнете продукта в рамките на 14 календарни дни след покупката си. Продуктът трябва да бъде в същото състояние, в което сте го получили, и без повреди по никакъв начин.

ПРОЦЕС НА ВРЪЩАНЕ

За да върнете артикул, моля, свържете се с обслужващия персонал, за да получите адрес за връщане. След като получите адреса, поставете артикула здраво в неговата оригинална опаковка и [включете доказателство за покупка].

Вашата пратка за връщане е безплатна в някои случаи. Ако върнете артикул и причината за връщане не е резултат от грешка на simpleeby.com, разходите за връщане ще бъдат удържани от вашето възстановяване.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

След като получим вашето връщане и проверим състоянието на артикула, ще обработим вашето връщане или замяна. Моля, позволете поне 14 дни от получаването на вашето връщане или замяна, за да бъде обработено. Възстановяванията могат да отнемат 1-2 цикъла на сметката за кредитната карта, в зависимост от вашия кредитен картов издател. Ще ви уведомим по имейл, когато вашето връщане бъде обработено.

 

ИЗКЛЮЧЕНИЯ

Следните артикули не могат да бъдат връщани или заменяни:

- западащи артикули

- бельо

- подаръчни карти

- персонализирани артикули

- цифрови продукти

За дефектни или повредени продукти, моля, свържете се с нас на посочените контактни данни, за да организираме възстановяване или замяна.

ВЪПРОСИ

Ако имате въпроси относно нашата политика за връщане, моля, свържете се с нас в нашия Център за поддръжка.